سواد سلامت بر توانایی مراقبین برای انجام رفتارهای مراقبت بهداشتی پیشگیرانه برای خود و فرزندانشان تأثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهد که سواد سلامت در میان خانواده های کم درآمد نیاز به بهبود دارد و این احتمالاً به تفاوت در نرخ مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه کمک می کند. علاوه بر این، والدین و مراقبان ممکن است نتوانند مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه را برای فرزندان خود ارائه دهند یا به دنبال آن باشند، زیرا دانش و مهارت لازم برای انجام این کار را ندارند.
محصولات مرتبط
پاورپوینت ماتریس آیزنهاور: ابزاری کارآمد برای مدیریت زمان و اولویت بندی وظایف
یک مداخله آزمایشی متمرکز بر والدین برای افزایش سواد سلامت والدین و انتخاب سبک زندگی سالم برای کودکان خردسال و خانواده ها: سواد سلامت بر توانایی مراقبین برای انجام رفتارهای مراقبت بهداشتی پیشگیرانه برای خود و فرزندانشان تأثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهد که سواد سلامت در میان خانواده های کم درآمد نیاز به بهبود دارد و این احتمالاً به تفاوت در نرخ مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه کمک می کند. علاوه بر این، والدین و مراقبان ممکن است نتوانند مراقبت های بهداشتی پیشگیرانه را برای فرزندان خود ارائه دهند یا به دنبال آن باشند، زیرا دانش و مهارت لازم برای انجام این کار را ندارند.
این مطالعه مداخله ای را طراحی و به صورت آزمایشی اجرا کرد و به والدین فرزندان خردسال تحویل داده شده است
- اطلاعات سواد سلامت به صورت تجربی
- مهارت های عملی برای مشارکت دادن خانواده های خود در انتخاب سبک زندگی سالم.
به طور خاص، مداخله بر رژیم غذایی و تغذیه، فعالیت بدنی، بهداشت خواب، والدین و سلامت روان متمرکز بود. بهبودهای پس از مداخله برای دانش واقعی در مورد رژیم غذایی و تغذیه، فعالیت بدنی و خواب، باورها در مورد رژیم غذایی و تغذیه، و رابطه بین سلامت روان و استرس ذکر شد. علاوه بر این، پیشرفتهای پس از مداخله برای دانش و باورهای کلی در مورد خواب، دانش در مورد رابطه بین خواب و سلامت، دانش در مورد مشکلات رایج خواب دوران کودکی، و تعامل والدین قبل از خواب با کودکان ذکر شد. اثربخشی مداخله باید بر روی یک نمونه بزرگتر و متنوعتر در آینده با ملاحظات تغییر رفتار سلامتی متعدد در ارزیابی ارزیابی شود.
دیدگاه خود را بنویسید